Arbejdslederen

- en praktisk uddannelse for lederen

På mange virksomheder er det almindeligt, at man rekrutterer mellemledere fra det operationelle niveau. Det er typisk gode medarbejdere der dels er dygtige i deres fag, og som derudover udviser den rigtige holdning, som virksomheden efterspørger.

Desværre er det sådan, at disse ledere har flest kompetencer i det daglige virke på det praktiske plan, og hvis de skal håndtere ledelse godt, er det nødvendigt med nogle ledelsesværktøjer og træning i det at være leder.

Eksempel på udviklingsforløb

Der findes mange forskellige ledelseskurser, og dette forløb udskiller sig ved at have et meget praktisk udgangspunkt. Det handler om at lære sig selv at kende, og sætte ind der hvor en udvikling vil give mest udbytte.

Nedenfor er der skitseret et forløb, og det skal ses som inspiration til et egentligt forløb måske i din virksomhed. Sådan et forløb skal naturligvis tilrettes helt præcist gennem en tæt dialog med undertegnede og en eller flere repræsentanter fra virksomheden.

I det vedhæftede oplæg er der f.eks. taget udgangspunkt i bl.a. Lean og Kaizen, men det er jo ikke relevant for alle virksomheder.

Hent eksempel på udviklingsforløb (.pdf)

Forside

Meldgaard Consulting | Elvirasvej 5, 7100 Vejle - Denmark | Tlf.: 40419295