Sådan foregår coaching

Du kan komme til mig, eller jeg kan besøge dig, enten i dit hjem eller på din arbejdsplads, blot der er et passende lokale til at sidde og tale sammen. Derudover er der også mulighed for telefoncoaching.
En session varer typisk 1-1½ time, hvor jeg skaber et rum af tryghed og tillid, og det vi taler om kommer ikke udenfor rummet. Jeg har tavshedspligt, og det er vigtigt for mig at overholde det.
Stresscoaching foregår gennem et forløb, hvor du fra gang til gang får redskaber til at tackle og forebygge din stress. Efter de første få gange har du allerede lært rigtig meget om stress, og har som oftest fundet balancen i dit liv igen. Der vil mellem sessionerne være noget du skal arbejde med – det er imellem sessionerne ændringerne i din situation sker!

Et forløb strækker sig typisk over 5-8 gange, alt efter behov, og det er vigtigt at give sig den tid der skal til. Der er en tommelfingerregel der siger, at det tager lige så lang tid at komme ud af stress som det har taget at komme ind i det.

Sidst men meget vigtigt: Hvis vi undervejs kommer ind på emner, som jeg mener der kræver en person med andre kompetencer end mine (f.eks. psykolog el. lign.), kan du stole trygt på, at jeg vil sige det

Du kan kontakte mig ved at udfylde min kontaktformular eller ringe til mig.

Klik her for at komme til kontaktsiden

Tilbage til stresscoaching


Til forsidenMeldgaard Consulting | Elvirasvej 5, 7100 Vejle - Denmark | Tlf.: 40419295